Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Annak ellenére, hogy a regények alapján készült filmek hatalmas sikert arattak és szép bevételt termeltek, nem minden gyermekszínészből lett sztár. Valakinek egészen új irányt vett az élete.

Persze Emma Watson karrierje azóta is töretlen, mellette pedig Daniel Radcliffe és Tom Felton is feltűnik néha egy-egy alkotásban, de például a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint sem csinált túl sok mindent az utolsó Harry Potter-film óta, és akkor a mellékszereplőkről még nem is beszéltünk.

Pedig akadtak olyan karakterek, akik végig jelen voltak, ám nem kerültek a reflektorfénybe. Itt van például Draco Malfoy egyik örökös samesza, Gregory Goyle, illetve az őt megformáló színész, Josh Herdman.

Ő volt Malfoy két csicskája közül az egyik

Próbálkozott még további filmekkel, ám néhány évvel ezelőtt rájött, hogy talán valami másra kellene inkább fókuszálnia. Így nyergelt át a színészkedésről a verekedésre. Az első amatőr MMA-meccsét meg is nyerte még 2016-ban, erről pedig természetesen mi is beszámoltunk anno.

- nyilatkozta akkoriban Herdman a Vice hasábjain.

Josh Herdman (@real_josh_bosh_herdman) által megosztott bejegyzés,

Most azonban ismét meccse volt, pár nappal korábban került sor a második amatőr meccsére a ketrecben, és ismét diadalmaskodni tudott, ezúttal megosztott pontozással. Durva, hogy ez tényleg ugyanaz a srác, aki néhány évvel korábban egy szerencsétlen idiótát alakított, nem?

Az újabb sikerről persze fel is tolt néhány képet az Instára. Íme:

Josh Herdman (@real_josh_bosh_herdman) által megosztott bejegyzés,

Josh Herdman (@real_josh_bosh_herdman) által megosztott bejegyzés,

(Instagram)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.