A 2020-as Aranyglóbusz-gálát levezénylő Ricki Gervais egyik legjobb beszólása az volt, amikor odapirított Leónak amiatt, hogy lassan feleolyan idős lányokkal randizik, mint ő maga.

A meglehetősen kimunkált pirítás így hangzott el:

A Volt egyszer egy... Hollywood majdnem három órás. Leonardo DiCaprio elment a premierre, aminek a végére a partnere már túl öreg volt hozzá. Még András herceg is azt mondaná, „Ne már, Leo! Fiam, már majdnem ötven vagy!”.

A poénban szereplő András yorki herceg is kapott egy kis savat a 2019-ben emberkereskedelem és kiskorúak megrontása miatt letartóztatott amerikai üzletemberrel, Jeffrey Epsteinnel ápolt közeli kapcsolata miatt.

Volt is némi kínos vigyorgás a nézőtéren DiCaprio asztala környékén, de összességében a sztár jól kezelte a szitut. A közjáték miatt aztán valaki fogta magát, és utánanézett, hogyan is alakult pontosan Leo szerelmi élete az életkor tekintetében. Az eredmény igen szemléletes:

A grafikon annyira közérthető, hogy igazából nem is szorul további magyarázatra. Azért két dologra még a szerző is felhívja a figyelmünket. Az egyik, hogy valamiért a 25. életévüket elért leányzók azonnal nyugdíjazásra kerültek, a másik pedig, hogy Leo jelenlegi barátnője 23 évvel fiatalabb a negyvenes évei közepét taposó színésznél.

Mi azért megmutatjuk az exeket és a jelenlegi barátnőt is, mert igazából ez az arcképcsarnok még a grafikonnál is látványosabb picit. Ők azok, időrendi sorrendben:

Gisele Bündchen
Bar Rafaeli
Blake Lively
Erin Heatherton
Toni Garrn
Kelly Rohrbach
Nina Agdal
Camilla Morrone

Szép kis csapat, ugye? Ráadásul a listában nincsenek benne azok, akikkel Leo csak rövidebb ideig randizgatott. Ilyen például a főképen látható lengyel modell, Ela Kawalec, vagy ez a gyönyörű német származású modell itt:

Szóval savazás ide vagy oda, azért nem lehet annyira rossz DiCapriónak lenni.

(via)

És ezt olvastad már?
Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget