Vinnie Jones nem kicsit verte ki a biztosítékot az állatvédőknél
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nem túl bonyolult értelmi- és lelkivilágú ex-focista és ex-színész közzétett egy képet a Twitteren, amit talán nem kellett volna.

Vinnie ugyanis szenvedélyes vadász, ami az adatlapján is jól látható. Ezt a képet például január végén tette közzé egy nyúlvadászat után:

A nagyon zöldek természetesen már ettől is kiborultak, de akik tudják, mi fán terem a vadgazdálkodás és a vadászat, azok azért nem estek hanyatt ettől a terítéktől. Az a kép azonban, amit a napokban posztolt emberünk, már tényleg adhat okot némi felhördülésre. Július 23-án este jelent meg az ominózus fotó emberünk Twitter-falán, rajta ránézésre kicsivel több, mint száz elejtett rókával.

A twitterezők azonnal nekiestek Vinnie-nek, már csak azért is, mert a posztban emberünk azt javasolta az internet népének, hogy ezt csinálják utána, ha tudják. A felháborodást látva a sztár azonnal törölte a képet, majd másnap este a legócskább kifogással terelte le a dolgot, amit a hasonló esetekben csak használni lehet:


azaz

Na persze, ha valaki hülyeséget csinál, mindig az a bizonyos, nagyon rejtélyes hacker a ludas. HIába azonban a hirtelen törlés, az internet nem az a hely, ahonnan csak úgy eltűnnek dolgok. Itt van Vinnie - vagyis pontosabban a gonosz hacker - rókás képe:

Az egyébként emberi mérce szerint kizárt, hogy ezt a gigantikus terítéket egyetlen ember hozta össze egy éjszaka alatt, sokkal valószínűbb, hogy a kép egy társas vadászat végén készült. Ez persze a fejlemények tükrében már teljesen lényegtelen.

Vinnie, most biztosan veszítettél néhány rajongót.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.