Az Amazonon már három nap alatt felépíthető házat is rendelhetsz
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csináld-magad házikó 18 ezer dollárért.

A Lillavilla nevű cégtől lehet rendelni egy kompakt házat, amit ingyenesen kiszállítanak a címedre, ahol 3 nap alatt két felnőtt ember simán összeszereli – szól a hirdetés az Amazonon, amin azért elsőre néztünk egyet.

A dolog azonban nem is annyira egyedi: más cégek is csinálnak ilyen kompakt, kábé IKEA stílusban otthon összeszerelhető házakat, kabinokat. Ez a modell itt (Allwood Cabin névre hallgat) 27 négyzetméteres, a földszintjén 3 helyiség van, az emeleti loftrészen pedig az alvótér. Nem túl nagy, de egy aranyos kis nyaralóháznak bőven elég ennyi is.

A házban egyedül a vizesblokkhoz kell külön szerelés, a többi mind adott – de azért a gyártók leginkább nyári laknak ajánlják egy már létező ház megtoldásaként vagy épp kerti irodának. A szigetelés megoldott és részletesen le is írnak minden részletet az Amazonos hirdetésben.

A faházat 18 ezer dollárért, azaz 5,2 millió forintért lehet megrendelni – viszont sajnos Magyarországra nem szállítanak. Mindenesetre elég jó üzletnek tűnik szerintünk egy ilyen nett kis faház nyaralásra – ami már gyakorlatilag készen érkezik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.