Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy jól felszerelt lakásban az értékeidet sem fenyegeti veszély. Mutatjuk, mi mindenre érdemes figyelned.

Rengeteg fontos részéről írtunk már a lakásoknak, többek között elmondtuk, milyen egy igazán menő fürdőszoba 2018-ban, megmutattuk, hogyan lehet egyszerű módszerekkel is újjávarázsolni a pecót, vagy éppen mutattunk szerszámokat a közhelyes csavarhúzó-kalapács-fogó trión túl is.

De van egy kérdés, amiről nagyon keveset beszélünk a lakások kapcsán, és nyilvánvalóan komolyabb figyelmet érdemelne.

Ez pedig a biztonság.

Egy jó biztonsági tároló sok mindenre jó lehet, azaz nem csak egy vaskos készpénzköteget képes őrizgetni: órát, ékszert, értékpapírt, szerződést, extrémebb esetben akár fegyvert is.

De az is lehet, hogy csak az ovis kölyköd elől zárod el az okostelót, mielőtt megrendel egy-két meghökkentő dolgot.

Oké, elnézést, az ilyesmivel nem tréfálunk, mert pont nem arra való. Többféleképpen gondoskodik a biztonságról, nem csak a lopástól véd, de a legtöbb fizikai hatástól is (tűz, víz, ütések) megóvja a belé helyezett tárgyat.

Még egy dolgot tudni kell: olyan biztonsági tárolót válassz, ami padlóhoz/falhoz rögzíthető, különben előfordulhat, hogy a biztosító nem téríti meg az esetleges kárt. Jobb esetben viszont el sem jutsz idáig, ha például a

Security Box Mini-t

válaszod. Ez a tároló mindössze 8490 forint, az elektronikus kombinációs zárnak köszönhetően gyors és kényelmes a nyitása, persze csak annak, aki tudja a kódot. Ez pedig elég jól megbolondítható, elvégre akár nyolc számjegy hosszú is lehet.

Ugyanakkor létezik mechanikus vésznyitási lehetőség, kulcs segítségével, és ahogy az ajánlatos, rögzíthető falra, padlóra, nehezen mozdítható bútordarabokhoz is. Ez utóbbi tulajdonság igaz az összes, most összegyűjtött termékre.

Security Box BH1

Ez a biztonsági tároló motoros működtetésű, valamint elektronikus számkombinációs zárral, fólia billentyűzettel, és egysoros LCD-kijelzővel is felszerelték.

Vésznyitási lehetőség tűkulccsal, három téves kódbevitel után ötperces büntetőidővel.

Programozható bele maximum hat számjegyű felhasználói kód, és egy nyolc számjegyű vésznyitó kód, és mindössze 14 990 forint.

Security Box BH 4C

Lényegében tudja ugyanazt, mint a fenti társai, csak mivel jóval nagyobb, tárgyakat is tehetsz bele, ha mondjuk a legféltettebb sportserleget meg az érmeidet nem vinnéd el a kéthetes nyaralásra, másfelől meg nem is akarsz aggódni miattuk. Tökéletes választás 29 990 forintért.

Security Box BH2

Ismét egy elektronikus kombinációs zárral felszerelt, egysoros LCD-kijelzővel ellátott széf, tűkulcsos vésznyitási lehetőséggel, ötperces büntetőidővel.

Ezt is célszerű falba, padlóba, súlyos bútorzatba rögzíteni. Egy szimpla falú széf, dupla falú ajtóval, 31 990 forintért cserébe a lehető legjobb helyen lesznek a legféltettebb tárgyaid.

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk tippeket, ahol a fentieken kívül biztonsági eszközt is találhatsz!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.