Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Élet egy folyó mellett, az erdő közepén, egy szikla tetején. Akár így is leírhatnánk mindazt, amit Washington államban látunk, de mint tudjuk, egy-egy kép néha többet mond ezer szónál. Hát még több kép.

A kétemeletes épület alsó szintjén üvegfalak foglalják keretbe a nappali történetét, hogy a fák tekintetét egy ital vagy egy remek könyv elfogyasztása közben is magadon érezhesd. Időjárásálló acélba van bugyolálva az épület felső, külső része, hogy az éghajlati viszontagságok se okozzanak gondot neked. És ha emberek közé is kimozdulnál, akkor a közelben ott a Riverside State Park, valamint Spokane város északi része.

Ez is érdekelhet:

Ijesztő lehet ebben a korábbi börtönből kialakított szállodában aludni - Roadster

A napsugarak beragyogják a szobákat, a fény is szikrázik. Ilyen környezetben akkor sem lehet szomorú a szívünk, ha az éjszakákat egy korábbi börtön ablakai mögött kell töltenünk. Merthogy ebben az offenburgi hotelben valamikor a 19. században még bűnözők alkották szállóvendégek listáját, igaz, ők nem csupán néhány éjszakára csekkoltak be, hanem hosszabb ideig élvezhették a Heinrich Hübsch építész által tervezett épület vendégszeretetét.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.