Ezekkel a hasznos fűtési tippekkel már most felkészülhetsz a télre
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudjuk, hogy a fűtés nem a kedvenc témáink között van a nyári hőségben, de ha épp lakás- vagy házfelújításban vagy, akkor érdemes már most gondoskodni a legjobb fűtési rendszerekről, hogy ne télen kelljen SOS kitalálni valamit. Erre adunk most pár ötletet!

Szóval ha átalakításban-építkezésben vagy, akkor adunk egy-két ötletet fűtési témakörben, legfőképp a nagyon jó árú, könnyen elérhető és mutatós hívószavak körül.

Thalia Forte

Ez a csinos lemezkandalló a helyiség meghatározó darabja lehet; a tűz látványával meghitt hangulatot teremt majd az otthonotokban. Esztétikus és masszív kialakítású kandallóról van szó, hozzá nagyméretű ablakkal és öntöttvas ajtóval plusz tetővel – plusz jól is teljesít, összességében egy kb. 40 m2-es helyiség befűtését garantálja.

Egy romantikus kandalló

Ez a szabadon álló, precíz és nagyon kedves kialakítású, vízteres kandalló kiváló ajtótömítésekkel és erős zsanérokkal felszerelt készülék, ami könnyen a nappalid dísze lehet. A kandalló fatüzelésre alkalmas (érezzük is a csodás faillatot), a víztér pedig 22 literes.

Egy meghitt megoldás

Ez a hangulatos kinézetű, vízteres kandalló kiválóan alkalmas egy kb. 35 m²-es helyiség befűtésére, valamint további két kisebb helyiség radiátorokkal való felfűtésére (például WC és fürdőszoba). A tűztér belsejében lévő, meghajlított spirálcső segítségével rendkívül hatékonyan adja át az égés során elégetett tüzelőanyag a hőt a radiátoroknak. Ó és apropó, radiátorok...

Egy mindenhová passzoló megoldás

Egy egyszerű, nagyon jutányos árú, fehér radiátor nem az a dolog, aminek a csodájára fognak járni a szobádban, hanem az, ami miatt minden hideg este komfortosan fogsz elaludni és nem dideregve. Nem szúr szemet és megbízhatóan teszi a dolgát: alapvetően sokkal többet nem is várunk el egy radiátortól, úgyhogy részünkről ez a radiátor-kollekció nagyon top ajánlatnak hangzik a témában.

A tippjeinket a BAUHAUS oldaláról szemezgettük, ahol még több kapcsolódó terméket is találhatsz fűtés-témában!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.