Ezért ne habozz rendbe hozni a fűtést
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korszerűsíteni, átalakítani decemberben is lehet, csak addigra már párszor kockásra fagysz, és átidegeskedsz néhány hónapot.

Lassan bizony vége a nyárnak, mind hazaballagunk a strandokról, egy ideig még kapaszkodunk az indiánnyár éltető napsugaraiba, de hiába, úgysem ússzuk meg sokáig: jön a fűtési szezon.

Nincs rosszabb érzés, mint a nyomasztóan, fokról fokra hűlő lakásban kuksolni, és dacosan felkapni mindig újabb és újabb ruharéteget. Ha javítani, korszerűsíteni, kiegészíteni, vagy megcsinálni kellene a fűtést, nincs értelme várni:

spórold meg a hónapokig tartó pszichothrillert, és kezdj neki a munkának most, hogy novemberben már csak elegáns mozdulattal felcsavard a fűtést!

Az alábbi kollekció kitűnő kiindulópontot jelent majd:

Sanica radiátorok

A fűtés egyik alapvető összetevője a radiátor. Noha már számtalan fűtésfajta létezik, a radiátor még mindig az egyik legnépszerűbb, legelterjedtebb. Ha egy adott, működő rendszeren belül kell cserélni, az viszonylag egyszerű, a telepítése is rutinmunka a szakembereknek, ráadásul nem is drága.

Magas fűtőteljesítményt nyújt alacsony üzemi hőmérsékleten, esztétikailag pedig jól illeszkedik a legtöbb otthonba.

A Sanica radiátorok ezen kívül minőségi standard szerint készültek, 12 év garancia vonatkozik rájuk,

és mivel a radiátorokon belül az egyes hősugárzó részek közvetlenül a vízáramlásra vannak rákötve, ezért azok a lehető legmagasabb hőteljesítményt biztosítják.

Könnyen tisztíthatóak a csúcstechnológiás felületkezelésüknek köszönhetően, továbbá könnyen, sérülésmentesen szállíthatóak.

Ár: 6990-től 29 990 forintig, méret szerint

Ambasador kandalló

Rendben, rendben, vannak a radiátornál érdekesebb tárgyak, még a fűtés témakörön belül is. Mit szólnál egy szabadon álló, precíz kialakítású, kiváló ajtótömítésű, erős zsanérokkal felszerelt kandallóhoz?

Egy ilyen kandalló megfordíthatja az egész tél hangulatát:

didergős-borongós fagyoskodás helyett az otthon jóleső melegét sugározza, átvitt értelemben is.

Csak ülj le egy jó könyvvel elé, mondjuk olyannal, amit évek óta szeretnél végre elolvasni, kortyolgass hozzá egy jó whiskeyt, és máris az élet császárának érezheted majd magad.

Ár: 114 990 forint

Siesta Fornello hősugárzó

Hasonló, mégis más megoldás ez a kizárólag PB-gázzal működő hősugárzó. Nagyon egyszerű kezelni, hiszen Piezo-gyújtással felszerelt, a teljesítményét pedig három fokozatban állíthatod.

További előnye, hogy nagyon kevés helyet foglal, kevesebbet, mint egy komód: mindössze 46 centi széles, 39 centi mély, tehát bárhová le tudod tenni, és mivel görgős, igen könnyen takarítható a környéke.

Ár: 23 990 forint

Voltomat Heating Flat

Ha pedig valami igazi menőséget akarsz, itt egy távirányíthatóval szabályozható, üveglapos elektromos kandalló:

A Voltomatot szerelheted falra, de állhat szabadon is, az áramigénye egyáltalán nem drasztikus (750/1500 Watt, fokozattól függően), és még a lángeffekt is állítható rajta.

Bár egy komplett lakás felfűtését nem ajánljuk ezzel, kiegészítő fűtésnek tökéletes: látványos, hangulatos, modern, és még annyi helyet sem foglal, mint a fenti társai.

Ár: 89 990 forint

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk a terméktippjeinket, és bár most csak négyfélét mutattunk be, ha megindult a fantáziád, számos másféle fűtési rendszert is megtalálsz.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.