Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olyan szerény, mint maga Floyd.

Floyd Mayweather nem éppen visszafogott élestílusáról ismert. Rengeteg pénzt bokszolt össze magának, és ő bizony nem olyan fajta, aki csendben élvezi ennek örömeit. Mayweather olyan sportoló, aki nem bánja, ha mindenki látja, mire veri el a dollármillióit.

A Forbes szerint a 42 éves sportoló 1 milliárd dollárt öklözött össze magának, ebből vette meg a 4,7 millió dollárba kerülő Koenigsegg CCXR Trevitát, amiből mindössze kettőt építettek.

Ez messze nem a legextravagánsabb vásárlása, ugyanis 18 millió dollárt csengetett ki a „The Billionaire” nevű karóráért. Nemrégiben megszellőztette, hogy szívesen venne meg egy NBA kosárlabda csapatot, az ingatlancégét pedig szóba hozták a New York-i One Vanderbuilt nevű manhattani felhőkarcoló új tulajdonosaként.

Van több magánrepülőgépe, saját séfe, és egy 25 millió dolláros háza Los Angelesben. A 18 millás karórához képest a 25 milliós ház szinte szerény befektetésnek tűnik.

Pedig nem az. Van benne egy büfé, egy 12 fős mozi és egy 225 palackos borgyűjtemény. Többek között. Mutatjuk, mi minden fér még el Mayweather LA-i kuckójában.

A hat hálószobás, tíz fürdőszobás ház Beverly Hillsben található, a híres Rodeo Drive-on, ahol a szomszédságot filmsztárok, zenészek, és gazdagok alkotják.

Így néz ki kívülről.

Ezt látja az ember, ha belép. A borszekrény elég szembetűnő az első pillantásra.

225 palack bor fér el benne és egy üvegajtó védi a borokat attól, hogy Mayweather leverje őket, ha éppen arrafelé dülöngél.

A konyha a szomszédos helyiségben található, itt dolgozik a napi 0-24-ben alkalmazott séf. Mayweather kedvence a pulykakolbász, ezt reggelire szereti. Ökörfarkat éjjel kettőkor is szokott rendelni, és a bolognai spagetti is a favoritjai közé tartozik. Utóbbit rendszeresen fogyasztotta a McGregor elleni híres meccse előtt.

Itt szolgálják fel a reggelit, az ebédet és a vacsorát. Akad itt egy hatalmas, padlótól mennyezetig érő tükör is.

Ezt a kuckót nem a partizásra, hanem pihenésre találták ki. Itt például biztosan remekül lehet lazítani.

Az igazán tuti talán ez a mozi. Tizenkét személy tud beülni egy előadásra.

Mint egy rendes moziban, itt is van büfé popcornnal, csokival, üdítővel. Mayweather híresen édesszájú, így nagy valószínűséggel rendesen felpakol az előadások előtt.

Los Angelesben pár hetet kivéve egész évben nagyon meleg van, így a kerti medencék olyan alapnak számítanak, mint mifelénk egy tuja. A Mayweather villa sem különbözik az átlagtól, így a visszavonult bokszoló akkor csobbanhat egyet, amikor csak akar.

A medence mellett akár még egy kerti partira is van hely, lehet sütögetni. Mayweathernek nem kell ugye, hiszen van saját séfe.

A bulik és a kerti partik után pihenni sem árt valahol. A házban hat darab háló van, így nem csak loydnak, hanem abarátainak, családjának is biztosan akad hely, ahol ledőlhetnek.

Ha pedig lezuhanyoznánk, válogathatunk a nem kevesebb mint tíz fürdőszoba közül.

Vajon melyik lehet Floyd kedvence? Talán ez?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.