Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kaliforniába csöppentünk, azon belül is Sonomába. Egy erdős, lejtős terepen vagyunk, Moon Retreat völgyében, ahol egy egészen pofás faházban gyönyörködünk.

Az U-alakú elrendezésben a struktúrák hálózata egy betonalapon helyezkedik el, amely együtt egy központi udvart alkot, mely az erdő felé néz. Van itt egy medence és egy gyógyfürdő is, utóbbi a völggyel néz farkaszemet. A minimalista hangulatot és a természetes hatást a fehér falak, valamint a kortárs bútorok teszik teljessé. A ház összességében nyugodt és csendes, a környék zajtól mentes, az ember pedig szinte életszerű kapcsolatban áll a zöld mindenséggel. A kaliforniai életérzést és álmot talán nem így képzeljük el a rengeteg popkulturális hatás miatt, de így is laknánk ezt rendkívül patinás és békés lakot. Nem kicsit, nagyon.

Ez is érdekelhet:

Egyszerre idézi majd a múltat és a jövőt Tokió újranyitó kultikus szállodája - Roadster

A hatvanas évek egyik ikonikus japán hotelje hamarosan újra a felkelő nap országának topszállodái között találhatja magát. A Hotel Okura nagy visszatérését 2019 szeptemberére tervezik. Kisebb-nagyobb fölháborodást keltett Japánban a felújítás helyett végül lerombolt és újrahúzott kultikus tokiói hotel esete.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.