Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Égei-tenger mellett, az egyik antipároszi domboldalon fekszik ez a ház, amelynek a külseje bár simább és modernebb, mint a hagyományos építészettel készült társai, a hófehér homlokzat és a kígyózó elrendezés ugyanakkor olyan szokatlan megjelenést kölcsönöz a háznak, amellyel még kortársai között is különcnek számít.

A belső tér ugyanolyan minimalista: tiszta vonalak és a fehér dominanciája érvényesül, a lépcsőzetes elrendezésnek köszönhetően pedig a ház dugig van teraszokkal, amelyek a nappalikból nyílnak ki. Bár jobban elnézve, ez sokkal inkább tűnik egy labirintusnak, mint egy egyszerű háznak. Azért szívesen elvesznénk benne.

Ez is érdekelhet:

Építészeti bravúrokkal öltözött új ruhába a múlt ezekben a gyárból lett luxuslakásokban - Roadster

Beton, tégla, fém és üveg. Óriási ablakok, omladozó falak, és a mögöttük rejlő nem mindennapi történetek. Gyárépületek, melyek ma luxuslakásokként élednek újjá, miközben egyes elemeikben megőrzik a múlt emlékét. Az Amerikában évtizedek óta hódító loftjelenség az egész világon megvetette a lábát, mi pedig bármit megadnánk, hogy eltölthessünk pár napot az alábbi otthonok valamelyikében.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.