Neked is lehet menő beépített lábtörlőd!

Az ACO beépített lábtörlői hatékonyan távolítják el a cipőtalp szennyeződéseit, miközben a bejáratot elegánssá és igényessé varázsolják. Jusson eszünkbe, az otthonunkba látogató vendég a bejárathoz érkezik; válasszunk minőségi felszereltséget, ami tökéletesen kielégíti a praktikumra és eleganciára vonatkozó elvárásainkat!

A lábtörlőnek tökéletesen el kell látnia a feladatát, a lehető legtöbb szennyeződést kell eltávolítania a cipőtalpakról. Ez különösen fontos a saras, latyakos őszi-téli időszakban. Amennyiben az ACO beépített lábtörlői mellett döntünk, egy csapásra megszabadulhatunk a bejárat előtt kialakuló tócsáktól, illetve a nehezen száradó, vastag lábtörlőktől.

Belső térben is kiváló szolgálatot tesz!

Ha még alaposabb talptisztításra vágyunk, ne elégedjünk meg a kültéri változattal, helyezzünk el egyet az előszobában is! A benti lábtörlő, mindamellett, hogy megjelenésében összhangban áll a kintivel, a maradék, finomabb szennyeződést is eltávolítja cipőnkről. A tálca alacsony beépítési magassággal rendelkezik, így szinte bármilyen burkolat esetén elhelyezhető. Nem szükséges az aljzatbetonba süllyeszteni, elegendő annak tetejére építeni, illetve a keretet körülburkolni.

Beépített lábtörlő esetén nem okoz bosszúságot a folyton elmozduló szőnyeg, illetve kiemelkedő peremmel és felülettel sem kell számolni.

Egyszerűen tisztíthatók

Az alatta levő tálca gyűjti a vizet, amelyet el is vezethetünk vagy egyszerűen elszikkaszthatunk. A szőnyegek tisztítása porszívóval vagy kefével végezhető. A horog behelyezése és elfordítása után kiemelhető a rács, ezt követően seprűvel vagy rongydarabbal tisztítsuk meg a szőnyeg alatti részt, majd helyezzük vissza a szőnyeget a helyére!

Gyakorlati tudnivalók

Gyakori kérdés, hogy mindenképpen szükséges-e a vízelvezetés kialakítása. Nem feltétlenül van rá szükség, a szikkasztás az esetek többségében megfelelő megoldást nyújt.

Amennyiben a betétek az évek során tönkremennek, esetleg más anyagú változatot szeretnénk használni, a cseréjük egyszerűen elvégezhető. A rácsok kínálatában horganyzott acél és műrost betétes változatok érhetők el.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a lábtörlők személyforgalom általi terhelésre készültek! Gyakori kérdés továbbá, hogy mi a különbség a Classic és a Vario lábtörlők között. Míg a Classic termékek csak terpesztett horganyzott acélráccsal rendelhetők és látszó polimerbeton élvédelemmel vannak ellátva, addig a Vario lábtörlőhöz többfajta rács is elérhető, illetve horganyzott acél élvédelem fut körbe rajtuk.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Bauhaus.

Ha a gipszkartonokról tudnál meg többet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.