Öt bámulatos villa, amitől azonnal Indonéziába akarsz teleportálni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A kábé 18 ezer szigetből álló országnak nem csak a természeti adottságai varázslatosak, hanem többek között a kortárs építészete is. A kedvenc indonéz luxusotthonaink közül válogattunk és hát csorog a nyálunk.

A millió dolláros kilátás

Uluwatuban, Baliban épült ez az óriási villa és hát háromszor gyorsabban dobog a szívünk tőle. Elegáns, óriási, fantasztikusan ízléses kialakítással és berendezéssel, na meg olyan kilátással, hogy eldobod az agyad. Enyhén szólva is magasélet.

Ahol szívesen házibuliznánk

A trópusi, hatalmas házban nagyon odafigyeltek a feng-shuira a tervezők: a harmónia és a vagányság szerintünk tökéletes 50-50 arányban van a villában. Indonéz modern építészet: újra beírtuk a kisötöst.

Modern, fiatalos és fényes vagányság

Az 512 négyzetméteres házat 3 évig építették Balin és a befektetett munka minden perce megérte: fantasztikusan szép, modern, bátor, nyersebb és trópusian élénk kavalkád a végeredmény. Ellazulnánk augusztusban az egyik hintaágyban.

Egy férfiasan karakteres ház

Semarang városában építették ezt a valahol nagyon maszkulinul karakteres, igényes és családi házat, ami egyszerre melegséget árasztó és karcosan férfias. Plusz csodásak a terei és a tolható üvegajtói. Szeretjük az ilyet, nagy pacsi az építészeinek.

Brutális és lágy tökéletesség

A Buwitban, Balin található, feszített víztükrös medencével megáldott dizájnpompa 1015 négyzetméteres és a hihetetlenül szép lokációra is képes volt rákontrázni a ház.

Épület és természet, elegancia és nyersesség, pompa és minimalizmus teljesen összefonódik ebben a villában.

Nézegetnél még szép gyűjtéseket? Erre tessék:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.