Öt gyönyörű Long Island-i villa, amitől leesik az állad
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha Amerikában valahol lehet élvezni a végtelen luxust és háborítatlan magaséletet, akkor az Long Island. A fényűző szigetről mutatunk öt nyaralót, amelyekbe mind építészetében, mind életérzésében belezúgtunk.

Az óceánban végződő luxus

A három hálós víkendház Southamptonban, Long Island elég burzsuj részén épült és egyes szögekből olyan, mintha a feszített víztükrös medence egyenesen a végtelen óceánba érne. Fantasztikus és drámai az egész kilátás és a villa is – elképesztő, hogy embereknek ez a víkendházuk, vajon ezekhez képest milyen lehet az otthonuk?

A pázsittetős tökély

372 négyzetméteres és hibátlan ez a medencés, vízparti rezidencia: elegánsan kedves, modern és mégis otthonos, gyönyörű a medencéje, a tetőpázsitja, és az őt körülölelő természet pedig ráteszi a tortahabra a cseresznyét. A kikötő melletti nyaraló kezeletlen fával burkolt, de ez ne vezessen félre senkit, minden négyzetméterén érezni a masszív törődést. A ház a Peconic Bay-re tekint és a feszített víztükrös medencéjétől a tágas teraszán át a dizájnbútoraiig minden részletét imádjuk.

Kortárs villa kilátással

Sagaponack városában építették a természet nem belakott, lágy ölére ezt az elegáns és impozáns házat. A tereket úgy alakították ki, hogy simán lehet húsz fős konferenciákat is tartani, vagy épp elborozgatni a terasz egyik nyugágyán, hozzá olyan kilátással, ami már önmagában millió dolláros.

Víkendház, ahol az életünket is leélnénk

A bellporti kikötőre néz ez a bámulatosan szép és gazdag villa New Yorkban, mi pedig a villát nézzük, mert nehéz levenni róla a tekintetet. A tulaj a 446 négyzetméteres víkendházban szállásolja el népes baráti körét is – elég fasza martinis estéket képzelünk ide.

Színházteremtől a márványfürdős lakosztályig

Long Island keleti részében, Hamptonsban járunk, egy 835 négyzetméteres luxusrezidencián, amely mintegy öt hektáron terül el legelővel és mezőgazdasági területekkel körülvéve. A nyolc hálószoba mellett a rezidencián több márványfürdővel ellátott is lakosztály található, továbbá van még egy földszinti junior, valamint egy saját terasszal rendelkező master lakosztály is. Egy színházterem, egy borospince és egy edzőterem is várja azt, hogy valaki igénybe vegye a szolgáltatásokat, a kültéren pedig a medencében is megmártózhatsz, valamint a spaban is lazíthatsz egy kicsit.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.