Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itthon sem rossz, de azért itt sem lenne az. Nagyon nem.

Hétköznapi nyári álmodozásunk GPS-ébe most az építészet és az ausztrál szavakat gépeltük, hogy kanyarítsanak el minket a leggyönyörűbb villákba Ausztráliában. Íme a mi top ötös listánk, ahol szívesen végignyaralnánk ezt a másfél hónapot. A házak címére kattintva pedig megnézheted a teljes projektet és a többi képet is!

Húsz évig épült, hogy tökéletes legyen

Régi villáknál nem szokatlan, hogy több évtized is rámegy a felújításra, építkezésre – viszont egy teljesen új, modern háznál elég szokatlan a két évtizedes idő.

A folyamat nem pénzhiány miatt volt hosszú, hanem azért, mert folyamatosan változtak a családi igények, így bővült ki ötszobássá a Morningtonnál épült, tengerparti, medencés villa végső alaprajza. Amibe már ma költöznénk is.

Csónakház, gyönyörű kilátással

Az ausztrál Great Mackerel Beach-en járunk, egy 110 négyzetméteres házban, az egyszerűen nagyszerű hívószavak mentén, lehengerlően szép óceánparton, egy elegánsan stílusos otthonban. A tervezők fő iránymutatója az egyterű csónakházstílus volt, amit persze pár kreatív csavarral ültettek át ebbe a megnyerő házba. Azonnal teleportálnánk.

Kenguru-völgyi pavilonok

Az ausztrál Kenguru-völgyben épült a 250 négyzetméteres ház, mely különböző pavilonokból, valamint bátor megoldásokból áll össze. Nagyon bírjuk a különböző színblokkokat az egyes helyiségekben és hát a medence meg a kilátás önmagáért beszél.

Ház saját gördeszkapályával

Ez a modern, nagyon horizontális, 168 négyzetméteres villa szinte a semmi közepén épült meg Nyugat-Ausztráliában. Stílusos, vagány és mégis otthonos – na meg a kertben a gördeszkapályán is lehet mókázni.

Illawarrai idill

A lejtőre épített ház külseje fémből, fából, kőből és betonból lett felhúzva, körülötte pedig tehenek, végtelen víz, rétek és óceánpart. Belül pedig lágy színek, otthonosság és persze egy pazar medence. A kilátás pedig mindent visz.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.