Pofás lakást faragtak ebből az arizonai gabonasilóból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az embernek nem minden vágya az, hogy egy 70 éves gabonasilóba kuckózzon be, de ha meglátod ezt a teljesen átalakított és berendezett arizonai lakhelyet, lehet, hogy megváltozik a véleményed.

Az 1955-ben összetákolt siló belsejét alaposan kipucolták és rendbe rakták, a mintegy 32 négyzetméternyi helyet úgy rendezték be, hogy az újdonsült lakóknak egy szavuk ne legyen. Teljesen felszerelt, esztétikailag is pontra tett konyha, nappali és étkezde is található benne, a hajlított üvegajtó pedig elegendő fényben fürdeti a lakást. Miközben a szerény, hangulatos belső teret egy pazar kis terasz öleli körül, a fekete fémspirálból készült lépcső az „emeleten” található hálószobába vezet fel. Kicsi, takarékos, mégis nagyon otthonos. Mi laknánk.

Ez is érdekelhet:

Nincs két egyforma szobája ennek a fura formájú francia butikhotelnek - Roadster

Párizsban, a Grands Boulevards közelében található ez a fantáziadús butikhotel, ahol valami megfoghatatlan érzés simogatja a vendéget. Talán ezért lett egy csapásra nagy kedvenc a Panache. A szálloda vonalait napjainak egyik feltörekvő francia építésze, Dorothée Melichizon álmodta meg, a hotelt egy XIX. században felhúzott pompás épület fogadta be az egyre tekintélyesebb kilencedik kerület egyik forgalmas sarkában.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.