Férfiak vagyunk, emberek és gyarlóak. Scarlett Johanssonra így tutira gondolt már a legtöbbünk, amikor barkochbára került a sor, bár azon talán egyikünk sem fantáziálgatott, hogy milyen lehet az otthona. Esetleg arra, hogy beinvitál minket egy csésze forró teára.

Pedig a Snedens Landing-i ingatlana majdnem olyan izgalmas, mint ő maga. A 370 négyzetméteres ház sztármércével mérve nem is annyira fényűző, hiszen mindössze négy hálószoba és négy fürdő tartozik hozzá, a becsült piaci értéke is 4 millió dollár körül van. Snedens Landing egyébként közkedvelt lakóhelye megannyi hírességnek, amely Manhattan belvárosától egy órára található. Az ingatlant teljesen körbenövi a zöld vadon, az enteriőr pedig nem felvágós, helyette viszont nagyon világos és tágas. Bejövős.

Furcsa ilyet mondani – hát még leírni –, de a kor egyik legsikeresebb és legtöbbet kereső színésznőjének az otthona családias és kellemes hangulatú, az embernek nem támad az az érzése, mintha összekotyvasztottak volna öt különböző stílust a téridő különböző szegletéről, az élettel teli fabútorok, a klasszikus formájú fehér ablakkeretek, és a rusztikus kárpit, szőnyeg, ülőgarnitúra hármasfogat megadja a szemnek azt, amire egy ház esetében igazán vágyik.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Lebegő álomrezidencia a hawaii lávamező fölött