Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Távolságot áthidaló orgazmusok jönnek, megcsalás nélkül – neked és neki is.

Sajnos nem mindig jön össze, hogy a szerelmet tökéletes helyen és időben találjuk meg; elég sok akadályozó tényező tud felmerülni párkapcsolatban élőknél, még akkor is, ha amúgy totál odavannak egymásért. Ilyen például, ha más városban vagy országban éltek, esetleg olyan munkátok / tanulmányaitok vannak, amelyek sok utazással vagy külföldön töltött idővel jár. Valljuk be, elég könnyű belebukni a távkapcsolatokba: a szexuális vágy kiéletlensége gyakran vezet kikacsintásokhoz a bozótosban, majd mindez nagyon véres szakításokhoz.

Ezt viszont a modern szextechnológia segítségével egészen faszán el lehet kerülni, méghozzá ezzel a két, kifejezetten távkapcsolatban élő pároknak tervezett szexjátékkal! Hogy miről is van szó? Nos, adott egy fleshlight vibrátor (avagy férfi maszturbátor) neked: a Kiiroo Onyx 2, amit a szerszámodra pattintva garantált az élvezet.

A szexkütyüben 10 mozgó gyűrűt alakítottak ki nagyon élethű belső résszel, plusz VR-szemüveg, Webcam és FeelMe.com videó-kompatibilis is, szóval elég interaktív szexélményt ígér akárhonnan is nézzük.

Aztán a csomagban adott a Kiiroo Pearl 2, a Fleshlight női társa, ami egy vízálló G-pont vibrátor.

A pink színű szexkütyü ugyanolyan interaktívan használható, ívelt, ruganyos, lekerekített formájával pedig úgy huncutkodhat vele a barátnőd, ahogy csak szeretne – vagy épp ahogy te szeretnéd, ha Skype-on utasítod, mit tegyen a kis eszközzel. Ő pedig csodás pózokban izgatja magát, miközben te a farkadra vett Fleshlight maszturbátorral szintén elrepülsz a hetedik felhők fölé.

A két termék csomagban kapható, méghozzá jóval kedvezőbb áron, mintha egyedül vennéd: 84,996 forintért rendelhetőek ingyenes szállítással, diszkrét csomagolásban a vágyaim.hu oldalról.

Mert most komolyan: ha mindkettőtök egymással megélt, mégis kilométer távolságban történő közös orgazmusa nem tart titeket össze szexuálisan egy távkapcsolatban, akkor mi tenné? Szóval hajrá távkapcsolatosok, éljen az innovatív távszex!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.