Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ben Simmons bedobta első hárompontosát NBA-meccsen. És ez bizony masszív hír azoknak, akik komolyabban követik a ligát.

A Philadelphia 76ers kosarasának rengeteg érdeme van, könnyen lehet, hogy az NBA egyik legnagyobb sztárja lesz néhány év múlva. Hárompontost viszont egyáltalán nem tud dobni, ami azért elég nagy hiányosság a mai NBA-ben, amikor már a centerek is szórják a triplákat, és a modern kosárlabda sikerességének egyik alapja a hatékony tripladobás.

Simmons viszont nem ebben a jó, de láthatóan dolgozik azon, hogy a triplái is fejlődjenek. Ennek a jele, hogy 193 NBA-meccs után végre bedobta karrierje első hárompontosát. Előtte 18 alkalommal próbálkozott, egy sem ment be. Most viszont a Kincks ellen megtört a jég:

A közönség valósággal megőrült a sikeres hárompontos után, aminek azért megvan a maga humora. Hiszen egy olyan játékos első triplájának őrjöngtek, aki nyáron egy ötéves 170 millió dolláros szerződést kötött. Ennyi pénzért meg azért elvárható lenne, hogy beszórjon néha egy-egy hármast.

A Philadelphia végül 109–104-re verte a New York Knickset, Simmons 18 ponttal és 13 gólpasszal zárt.

Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.