Formás popsik és kecses lábak, avagy itt a 10 legszexibb sportág
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A versenysport egyre kevésbé szól az egészségről, a szépségről meg pláne, a "Gyorsabban, magasabbra, erősebben!" mottó odáig fajult, hogy mindenki rettenetesen erős és gyors, már a nők is. Szerencsére még akad néhány sportág, ahol a küzdelem mellett felfedezhető a báj és a szépség is. Íme tíz szexi sportág, szexi szereplőkkel.

 1. 1/1


  Atlétika

  Az atlétikán belül vannak versenyszámok, melyek roppant masszív, de mégsem túl sok izomzatot igényelnek. Olyan pont jót, formásat. Ilyen például a rövidtávfutás, vagy a hármasugrás. Hogy miért pont ez a kettő? Mondjuk Michelle Jenneke miatt:

  És Marija Sestak miatt:

  Műkorcsolya, jégtánc

  Férfiembernek kevés ennél unalmasabb, érdektelenebb sportág létezik a világon: díszes ruhába bújtatott, vastagon mázolt képű emberek vonaglanak a jégen zenére. Szerencsésebb esetben, amikor épp nem jégtáncot nézünk, legalább ugranak, pörögnek, ki ne ismerné a leszúrt Rittberger fogalmát. Ráadásul pontozásos sportág, így aztán az nyer, aki szimpatikus a zsűrinek, tiszta Csillag születik. Igen ám, de a jégen csúszkáló leányok legtöbb esetben baromi csinosak, sokszor a nyakukba teszik a lábukat, a páros gyakorlatoknál meg elég gyakori az erotikus jellegű egymásba gabalyodás. Szóval ezért.

  Röplabda

  Na ez már nem egy jégtánc, itt még a meccsek is jók, hát még a csajok. Izmos hátsók, feszes combok, szűk tornaalsók, mosolygós, helyes sportolólányok.

  Strandröplabda

  Dettó, mint a röpi, azzal a plusszal, hogy még kevesebb a ruha, szabadban játsszák, homokban fetrengenek az általában bombatestű lányok. Néha egymáson is. Kit ne érdekelne ez?

  Tenisz

  Anna Kurnyikovának sokat köszönhetünk, az orosz teniszező kicsit dögösebb volt, mint amennyire jó játékos, pedig bizony nem volt ügyetlen, a tízben is volt a világranglistán. Mégis mindenki úgy emlékszik rá, mint a valaha volt legszexisebb sportolóra. Nem véletlenül. De nem csak ő tűnt ki külsejével, láthattad már nálunk kevés ruhában Marija Kirilenkót és Caroline Wozniackit is, és a román Simona Halep is kitűnt valamivel a tömegből (azóta megműttette magát, nem volt alkalmas sportolásra ez a méret):

  Úszás

  Ami a tenisznek Kurnyikova, az az úszásnak Amanda Beard. A ritka formás és szerencsére eléggé extrovertált, de legalábbis semmiképp sem szégyenlős amerikai úszónő jó hírét vitte a sportágnak azok körében is, akik kevesebb figyelmet szenteltek rá korábban. Amanda levetkőzött, nem egyszer.

  De mondjuk Stephanie Rice miatt is érdemes az úszásra fókuszálni.

  Szörf

  Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a világ legszexibb sportága a szörf. Egészen hihetetlen testi adottságokkal bírnak a szörfös csajok, viszonylag gyakori, hogy fürdőruhában tűnnek fel, és szerencsére nem ritka, hogy jó minőségű, mondjuk GoPro-videóval jelentkeznek, ahol falatnyi bikiniben egyensúlyoznak a hullámokon.

  Lingerie Football League

  Ez egy elég furcsa bajnokság, az a gyanúnk, hogy eleve azért találták ki, mert szexi. És akkor majd kocsányon lógó szemekkel bámulják a férfinépek a fehérneműs küzdelmet. Szerintünk maga a meccsszituáció cseppet sem erotikus, valóban a lányok jó része csinos, valóban fehérneműben csatáznak, de sokkal inkább az a szexi, amikor épp nem megy a meccs. A bemelegítés, a nézelődés, az összeölelkezés.

  Foci

  Kevés aszexuálisabb dolog létezik annál, mint amikor nők fociznak. Európai, gurulófocit. Mindenféle nőiesség elveszik, összerúgják egymást ezek a helyes lányok, stoplis, sípcsontvédő, és még a mezcsere is ritka. Arról nem beszélve, hogy a jó focihoz szokott szemünket eléggé bántja a lassított felvételnek tűnő tempó. Csakhogy ezek a sportolónők amúgy az életben elég csajosak ám, és szerencsére akad köztük jó néhány, aki ezt meg is mutatja. Alex Morgan (fent) és Hope Solo (lent) mellett is van még pár szexi puma, meg is mutattuk már őket.

  Szinkronúszás

  Ez az a sportág, ahol olykor percekig csak lábakat látunk. Na de milyen lábakat! Egyszerre mozgó, kecses, szexi lábak erdeje, majd a vízből előugró csinos, hajlékony, spiccelő lányok. Torna a vízben, leegyszerűsítve. Vagy inkább ritmikus gimnasztika. Nem túl izgalmas sportág ez egy férfinak, de emiatt a látvány miatt érdemes nézni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.