Mi így építünk stadiont és kész!

És ezt az MLSZ jelentette, vagyis ismerte be a hivatalos Facebook-oldalán. Merthogy remek hírt közölt, a magyar–uruguayi nyitómeccsre máris elfogytak a jegyek, a november 15-ei találkozón tehát telt ház előtt fogadjuk Suárezéket, és búcsúztatják Gera Zoltánt.

Csakhogy a nagy érdeklődés miatt kiderült egy apró turpisság:

„A nagy érdeklődés miatt olyan belépők is elérhetővé váltak és el is keltek a Puskás Aréna nyitómérkőzésére, ahonnan nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket – ezért ezeket kedvezményes áron lehetett megvásárolni.”

Update

Az MLSZ reagált erre a felvetésünkre, és tisztázta, hogy szó sincs semmiféle hibáról:

„A cikk azt a benyomást kelti, hogy a Puskás Arénában hiba, hogy bizonyos helyekről nem 100 százalékban lehet látni a pálya teljes területét. Ez azonban nem hiba, hanem a világ minden stadionjában vannak olyan székek, amelyekről nem látszik a pálya egy kisebb része (egy tartó oszlop kitakar belőle valamennyit, stb.) Ezeket a jegyeket minden meccsrendező maga dönti el, hogy értékesíti-e vagy nem. Az óriási érdeklődésre való tekintettel azért kerültek értékesítésre – kedvezményes áron – ezek a helyek is, hogy a szurkolók közül ennyivel is többen lehessenek ott a Puskás Aréna nyitómeccsén.”

Természetesen nálunk senki sem örül jobban annak, hogy ennyien látni akarják a válogatottat és az új arénát.

És azt láttad, amikor a Szerencs VSE edzője elvitte az idei Pintér Attila-díjat?

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a futball Eb gólkirályának modell lánytestvérét