A Barcelona játékosai a fizetésüket is módosították volna Neymar leigazolásáért
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Gerard Piqué elmesélte, hogy a csapat néhány játékosa annyira szerette volna, hogy visszatérjen Neymar, hogy besegítettek volna a klubnak.

A Cadena SER írta meg, hogy Gerard Piqué, a Barcelona katalán védője elmesélte, hogy néhány csapattársával együtt hajlandó lett volna némi átütemezésre, hogy a pénzügyi fair play ne legyen akadálya Neymar visszahozásának.

Azt ajánlották, hogy ahelyett, hogy megkeresnek egy bizonyos összeget egy év alatt, keressék meg a második, harmadik vagy a negyedik évben. Az volt a fontos, hogy a klubbal egyetértve, együtt cselekedjenek, ha erre van szükség. Részükről ezzel nem lett volna semmi gond.

„A fizetésünk csökkentése helyett egy olyan formulát akartunk kidolgozni, amellyel a klub le tudja igazolni Neymart, ha szeretné. Akkoriban úgy gondoltuk, hogy ez jó ötlet, de aztán más problémák merültek fel... Figyelmeztettük Neymart, hogy egy aranykalitkába készül, de a labdarúgásban a dolgok megtörténnek, és bármikor kinyílhat egy másik ajtó.

(Fotó: Jeroen Meuwsen/Soccrates/Getty Images)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.