Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Fradi nagyszabású sajtótájékoztatót tartott, a klub elnöke, Kubatov Gábor és a labdarúgó zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál beszélgetett az újságírókkal mindenről.

Ami a focidrukkereket leginkább izgatja így január közeledtével, az a csapat téli átigazolási terve, érkezik-e erősítés a csapathoz, továbbfejlődik-e a keret. Kubatov Gábor erről is beszélt.

Elmondta, hogy mindig próbálnak frissíteni, mert mindig van olyan poszt, ahol frissíteni kell. Folyamatosan dolgoznak azon, hol lehetne erősíteni.

„Például a támadósorunk most jól néz ki, attraktív játékot játszik, elég gyors, rég játszottunk ilyen szép futballt, de mindig találunk olyan pozíciót, ahol lehetne erősíteni. Nem akarok neveket, posztokat mondani a piaci viszonyok miatt, mert ez egy üzlet.

Hogy aztán nyáron úgy vághassunk neki az európai kupaszereplésnek, hogy már nemcsak azt a célt tűzzük ki, hogy szeretnénk csoportkörbe jutni, hanem azt a célt is kitűzhetjük magunknak, hogy szeretnénk továbbmenni a csoportból.”

Ezen kívül elárulta azt is, hogy nem tettek ajánlatot Grozavért a Kisvárdának.

Az is szóba került, hogy kiket vihetnek el gazdagabb csapatok:

„Az átigazolásoknál nem az a kérdés, hogy jönnek-e majd ajánlatok, hanem az, hogy fel vagyunk-e arra készülve, hogy mi lesz, ha elviszik. Tudjuk-e, kik a piacképes játékosok és van-e legalább 3-4 jelölt a pótlásukra, akiket már régóta figyelünk, ez Hajnal Tamás feladata, aki remek munkát végez.”

A reális célja a Fradinak az lehet, hogy egy olyan szintet érjen el, mint a Dinamo Zagreb: itthonról a tehetségeket összegyűjteni, a világból pedig összeszedni azokat, akik elmenedzselték magukat, vagy még nem figyeltek fel rájuk.

A sajtótájékoztató és a Fradi egyik legfájóbb pillanata az Espanyol elleni meccs volt:

„Az utolsó pillanatban bekapott gól elvitt 100 millió forintot.”

(Fotó: MTI)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.