A Juventus egy komoly csomagot állított össze Szalahért?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Feltéve, ha van alapja a Tuttosport és Tancredi Palmeri újságíró értesüléseinek.

A Corriere dello Sport és a Calciomercato is átvette a hírt (?), pletykát (?), márpedig ezek a lapok azért mindig jól értesültek, ha olasz foci a téma.

Na de miről van szó?

Tancredi Palmeri on Twitter

Liverpool will receive a bid for Salah from Juventus for 50m€+Dybala (so a total valuation of 125m€, although they would sell it as a 160m€ deal) according to Tuttosport. Thoughts?

Palmeri ritkán téved, tehát tételezzük fel, hogy igaz, tényleg tesz egy próbát a Juve. Ez így összértékben egy 125 milliós, de végeredményben egy 160 milliós üzlet lenne a szakíró szerint.

Kinek érné meg?

Szalah már második szezon óta kiemelkedőt nyúlt a Liverpool, tökéletesen passzol Klopp elképzeléseibe, világklasszis lett belőle. Egy újabb környezetváltás, valamint Ronaldo árnyéka visszavethetné, bár ismeri a ligát, a Romában remekelt.

Dybalát lehet, hogy feldobná, ő láthatóan nem érzi jól magát CR érkezése óta, azonban a beilleszkedése és beillesztése elhúzódhat, ráadásul más típusú játékos, mint az egyiptomi, közel sem passzolna úgy a Klopp-szisztémába.

A Pool elveszítené a legjobb támadóját, viszont aligha tudná pótolni Dybalával, és az 50 millióval sem. A keret mélyítése a cél a vörösöknél, nem annak szétverése. A Juvénak lehet, hogy megérné, elvégre egy boldogtalan és nem épp kirobbanó formában lévő játékost cserélne egy klasszisra.

(Fotó: Danilo Di Giovanni/Soccrates/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.