A Juventus frissen igazolt középpályása elégedetlen, Barcelonába menne
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olasz sajtóhírek szerint Adrien Rabiot-nak már most elege lett abból, hogy nem kezdő a Juventusban.

A francia középpályás tavaly még a PSG futballistájaként balhézott össze a klubvezetéssel, nem akart hosszabbítani, idény közben egy ideig a csapat öltözőjébe sem mehetett be. Végül elhagyta Párizst, a Juventushoz szerződött.

Eddig mindössze négy meccsen 206 percet játszott a torinóiaknál, pechje, hogy a Juventus középpályája borzasztóan erős, sok minőségi futballistával. A hírek szerint Rabiot-nak már elment a türelme, az olasz sajtó szerint már jelezte ügynök édesanyjának, hogy nem akar a klubnál maradni, vegye fel a kapcsolatot a Barcelona képviselőivel.

A játékos már tavaly közel állt a katalán csapathoz, állítólag már a megegyezés is megvolt, de a pletykák szerint az ügynök édesanya kicsit túltolta a követelőzést, a Barca meg köszönte szépen, és inkább hanyagolta az üzletet.

Ezért is duplán érdekes, hogy most a játékos újra a Barcelonába menne. És ha az előzményeket figyelmen kívül hagyjuk, akkor is necces lenne az elképzelése, a Juventushoz hasonlóan a Barca középpályáján is elég nagy a népsűrűség.

A játék piaci értéke egyébként 35 millió euró, szerződése 2023-ig köti a Juventushoz.

Közben a Juventus:

(Fotó: Getty Images; via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.