Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jorge Masvidal Canelo Álvarez ellen akar bokszolni.

Jorge Masvidal 2019-es éve eddig szenzációs: mind a három meccsét KO-val nyerte, mindháromszor meggyőző volt, a népszerűsége pedig soha nem látott magasságokban.

Hétvégén Nate Diazt dominálta három meneten át, a meccset végül Diaz sérülése miatt a ringorvos leállította:

A Masvidal–Diaz meccs kedvéért a UFC kreált egy Baddest Motherfucker övet, hogy eldöntsék, ki a szervezet legvagányabb, legfaszább arca. Ezt az övet nyerte meg most Masvidal.

Szintén a hétvégén volt a Canelo Álvarez–Szergej Kovaljov bokszmeccs, amelyet meglepő módon később kezdtek az előzetesen vártnál, éppen azért, hogy Masvidalék meccse ne szívja el a nézőket. Álvarez két súlycsoportot ugrott fel, de így is domináns volt, a 11. menetben KO-zta orosz ellenfelét:

A nézettségi adatok és a rajongói visszajelzések alapján a UFC lepipálta Álvarezék meccsét, de ez nagyon nem látszik meg a kereseteken. Míg Masvidal 500 ezer dollárt kapott a hétvégi produkciójáért, addig Saul Canelo Álvarez 35 milliót tett zsebre. Vagyis anyagilag még mindig óriási a különbség a két sportág között.

Ezt próbálná okosan kihasználni Masvidal, aki most kihívta Álvarezt egy bokszmeccsre:

Mondta Masvidal, aki az utolsó mondatban nyilván a Mayweather–McGregor bunyóra gondolt.

Álvarez-Masvidal bokszmeccs?

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(Fotó: MMA Fighting)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.