Roy Keane nem feltétlenül arról híres, hogy visszafogott, nem kritikus módon szokta véleményezni a Manchester United teljesítményét. A United korábbi csapatkapitányának az Arsenal elleni bajnoki után is volt oka a kritika megfogalmazására, és ismét a játékosokat vette elő.

Keane már többször megfogalmazta a nem éppen pozitív véleményét a Manchester Untedről: sokkolónak nevezte az MU teljesítményét, majd egy gyengébb meccs után azt mondta, hogy De Geát a buszra sem engedné fel.

Tegnap a United pocsékul futballozva 1-0-ra kikapott az Old Traffordon az Arsenaltól. A csapat négy meccséből otthon egyet sem nyert meg az idei bajnokságban, és 14 év után először fordult elő, hogy az Arsenal legyőzte idegenben az MU-t.

A meccs után Roy Keane a játékosokat kritizálta, szerinte jelenleg van ok a pánikra:

Néha azt mondják, nincs ok a pánikra. De ez az eredmény és teljesítmény igenis azt sugallja, hogy minden ok megvan a pánikolásra. Solskjaer azt mondja, hogy jó srácok vannak körülötte, győzni akarnak, ám én a tettek alapján ítélem meg őket. A szemem nem hazudik. Ezekkel a játékosokkal Ole el fogja veszíteni az állását. Jelenleg nagyon, nagyon aggódom a Manchester Unitedért.

A United mindössze 15. a Premier League-ben, mínusz négy a gólkülönbsége hat meccs után.

Közben a Pool, ha nehezen is, de hozza a meccseit:

És a Tottenham is nyert:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Szoboszlai a PSG után a Manchester Citynek is gólt rúgott