Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A csapatkapitány Dzsudzsák Balázs szerint az azeriek elleni első félidő jó volt, a másodikban mutatott játék viszont kevés lesz Wales ellen.

A magyar válogatott több góllal is nyerhetett volna, végül viszont őrülhettünk, hogy sikerült megszerezni a három pontot Azerbajdzsán ellen:

A meccs után Dzsudzsák Balázs a következőt nyilatkozta:

A kötelezőt hoztuk, egyelőre ennyi történt, nem kell nagy csinnadrattát csinálni ebből a sztoriból. Nagyon fontos, hogy egy olyan mérkőzés után, ahol összedőlt minden három nappal ezelőtt, azt most kicsit kezdjük stabilizálni. Ezt terveztük, hogy behúzzuk ezt a mai mérkőzést, aztán novemberben játszunk egy ki-ki meccset. Életben vagyunk az Eb-re való kijutásra.

Az első félidő mindenképp pozitívum volt, ott nagyon jó arcát mutatta a csapat, több lehetőségünk is volt, az utolsó passzok, lövések nem sikerültek. A második félidő biztosan nem lesz elég Walesben.

A magyar válogatott csoportját jelenleg 14 ponttal a horvátok vezetik, de még nem jutottak ki az Eb-re. A második 12 ponttal Magyarország, a harmadik 10 ponttal Szlovákia, Wales nyolc pontos – a horvát és a magyar válogatott hét meccset, a szlovákok és a walesiek hatot játszottak. A selejtező utolsó fordulójában Dzsudzsákék Walesbe mennek.

Közben Rossi:

(via; Fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.