Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pörögnek az események a Tottenhamnél.

A londoni klub tegnapelőtt este bejelentette, hogy kirúgták Pochettinót, tegnap reggel pedig azt, hogy José Mourinho a csapat új edzője:

És persze már megindultak a találgatások, hogy kit (kiket) fog igazolni Mourinho. Az első név, akit bedobott a sajtó: Gareth Bale.

A walesi támadó helyzete a Real Madridnál finoman szólva sem optimális, és erre még rá is tett Bale egy lapáttal ezzel a nyilatkozattal, na meg ezzel az örömmel:

A walesonline szerint Mourinho már télen megszerezheti a támadót, aki már nyáron is közel volt a klubváltáshoz, de akkor végül maradt. Most viszont nehezen elképzelhető, hogy hosszabb ideig láthatjuk még Real-mezben.

Nyilván jó kérdés az is, hogy a Tottenhamnek honnan lesz pénze, a Spurs nem arról híres, hogy sokat költene. Mourinho viszont szereti és szokta is szórni a pénzt a klubjainál.

Ha már a portugál:

Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.