Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Barcelona szezonrajtja pocsékra sikerült, a játék nézhetetlen volt, de legalább utána jöttek az eredmények. A Levante elleni 3–1-es vereség viszont megint kiborította a drukkereket, felerősödtek az edzőcserés hangok.

Sok apró, és néhány komolyabb jel utal arra, hogy a Barcelonánál gondok vannak, a focijuk magukhoz képest pocsék, az öltöző hangulata ingadozó, az edzőjük pedig többször megbukott. Néhány felvételből, elejtett félmondatból, vagy épp Messi-pillantásból arra lehet következtetni, hogy elveszítette a játékosok bizalmát.

De még mindig ő vezeti a csapatot, és a Levante elleni égés után is megerősítette a pozíciójában Bartomeu elnök. Azonban néhány hete már kering a spanyol sajtóban egy név, aki jöhetne tűzet oltani, mert az bizony van, hiába vezetik a bajnokságot és a BL-csoportot.

A Marca a El Chiringuito TV-re hivatkozva, azt írja,

A korábbi 44-szeres argentin válogatott középpályás ma a River Plate menedzsere, és öt év alatt 10 trófeát nyert a patinás klubbal, pedig közben többször is elveszítette a legjobbjait. A 43 éves argentin Nacsa Olivér-hasonmás 2011 óta edzősködik, de már kétszeres Libertadores-kupa-győztes. Még a FIFA Év edzője díjra is jelölték.

Magunk részéről ezt csak egy erős pletykának tartjuk, a Barcelona vezetése valószínűleg nyárig megtartja Valverdét. Mindenesetre Gallardo izgalmas szakembernek tűnik, hamarosan Európába jöhet.

Mondtuk, hogy sok a baj Barcelonában:

(Fotó: Marcelo Endelli/Getty Images)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.