A Barcelona a Spanyol Kupa nyolcaddöntőjében a Celtához megy, és a keretet látva szerintünk benne van legalább az iksz a meccsben.

Mert Messi, Suárez és Iniesta nélkül utazik Vigóba a Barca, vagyis Valverde olyan játékosoknak is lehetőséget ad, akik kevesebbet játszanak. A B-ből ott van a keretben Aleñá és Arnaiz is, plusz visszatér hosszú idő után Dembélé. Klasszikus csatár azonban nincs a keretben, és Messiék nélkül azért egyáltalán nem lesz könnyű dolga a katalánoknak.

  • A Barca kerete:

FC Barcelona on Twitter

SQUAD LIST] ⚽️ Celta v Barça 📲 #CopaBarça 🔵🔴 #ForçaBarça

Egyrészt mert a Celta nem egy rossz csapat, másrészt a bajnokságban csak a 11., ha jövőre európai kupában akar szerepelni, akkor a Spanyol Kupa tűnik az egyetlen esélyének jelenleg. Ráadásul a Celtának általában nem megy rosszul a Barcelona ellen, december elején a Camp Nouban játszott ikszet a két csapat, az azt megelőző öt meccsből pedig kettőt is megnyert a Celta.

Mi azt érezzük, hogy nem nyer a Barcelona, a 3,40-es szorzó az ikszre pedig elég jónak tűnik szerintünk. Tehát, ha jól jönne a plusz zsebpénz, akkor érdemes erre fogadnod.

A Celta–Barcelona odavágóját ma 19 órától rendezik meg.

És ezt olvastad már?
Mi történt a Barcelonával a BL-ben? Semmi, csak szembejött a valóság
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!