A vb-k történetének egyik legpimaszabb gólja – Ronaldinho a Re-Playeren
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy csipetnyi borzongás, egy leheletnyi sóhaj vagy némi nevetés. A Re-Playerrel ezt szeretnénk becsempészni a szürke, bezárt hétköznapokba. Most a 2002-es világbajnokságra röpülünk vissza, amikor is a ma 40 éves Ronaldinho alaposan megtréfálta a bajszos David Seamant.

– szakadt ki Knézy Jenőből a 2002-es világbajnokság negyeddöntőjében, amikor Brazília megszerezte a vezetést Anglia ellen. Knézy, aki folyamatosan, sőt egyre jobban hiányzik, amióta a fia minduntalan feltűnik a képernyőn és tiporja sárba a Knézy nevet. Idősebb Jenő fantasztikus volt, akárcsak a csúcson járó Ronaldinho, aki nemcsak észrevette a kínálkozó lehetőséget, hanem tökéletesen kivitelezte azt. Ezzel a kettő egyes győzelemmel négy közé jutottak a brazilok, majd később meg is nyerték a vébét.

A jó öreg Seaman, aki a gyönyörű, de azért kapusszemmel kínos gólt kapta, hetvenötször állt az angol válogatott kapujában, amivel talán minden idők egyik legtúlértékeltebb kapusává vált, hiszen képességei nem predesztinálták erre. De mivel akkortájt rémes volt a kapusfelhozatal Angliában, ő védett.

Így:

Dinhónak boldog születésnapot kívánunk, igaz, a sitten ünnepli.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.