Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pisloghattak a West Ham United vezetői, amikor a Barcelona világrekordot jelentő összegért adta el Neymart a PSG-nek – merthogy azok ők is lehettek volna.

Meredek történettel állt elő a talkSPORT.com, amely visszatekintett az egyik legbizarrabb lehetséges átigazolásra: volt egy rövid időszak, amikor a West Ham United állt a sor élén a Neymarért folyó küzdelemben.

Ám a brazil klub 28,4 milliót akart kapni, annyi volt a kivásárlási ára Neymarnak. Mivel ez még azelőtt volt, hogy Neymar robbantott volna, a 16 millió jó, mi több, merész ajánlat volt angol részről, közel harmincat nem akart lerakni a WHU.

Az ügyletet bonyolította az a tény is, hogy Neymar játékjogának csak 60 százalékát birtokolta a Santos (volt is ebből galiba később is), így a 40%-os befektetési csoport beleegyezése nélkül el sem fogadhatta volna az ajánlatot.

Persze Neymar oldaláról is voltak fenntartások, az apja – aki az ügynöke is – nem annyira preferálta a West Hamet, ő egy európai topklubnak szerette volna eladni fiát. De végül mindegy is volt, mivel a West Ham nem akarta kifizetni azt a plusz 12,4 millió fontot.

Három évvel később pedig Neymar csatlakozott a Barcelonához nagyjából 88 millió euróért. (Meg amik később még kiderültek.) A többi már történelem.

Lazán kapcsolódik:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.