Aggasztó híreket közölt a Barcelona, Ansu Fati térdfájdalmak miatt határozatlan időre kiesett.

Ansu Fati Lionel Messi távozása után megkapta a Barcelona tízes mezét, és nemrég meghosszabbította 2027-ig a szerződését, a kivásárlási ára egymilliárd euró. Barcelonában a 18 éves támadóban látják Lionel Messi utódját, de most félő, hogy a sérülések visszavethetik Fati fejlődését.

Tavaly ősszel szenvedett térdsérülést Fati, először úgy tűnt, négyhónapos kihagyás vár rá, végül több műtéten is átesett, majdnem egy éven át nem léphetett pályára. A visszatérését nem sietette a Barcelona, négy bajnokin lépett eddig pályára: 9, 26, 59 és 74 percet játszott. Két gólt szerzett és kiosztott egy gólpasszt. A ma esti Rayo Vallecano elleni bajnokit azonban mindenképp kihagyja, a Barcelona hivatalos közleménye szerint ismét térdfájdalmai vannak Fatinak, és addig nem fog újra játszani, amíg ezek nem szűnnek meg.

Egyéb konkrétumot nem tudni, de nagyon nem jó hír a Barcelona számára, Fati nem szenvedett kontaktsérülést, egyszerűen csak nem bírja egyelőre a terhelést a jobb térde.

A Barcelona a hétvégén a Camp Nouban játszott el Clásicót, zsinórban a negyedik Real Madrid elleni meccsét veszítette el a katalán csapat.

És ezt olvastad már?
Láthatósági mellénnyel kellett lengetniük az Argentína–Chile vb-selejtező asszisztenseinek