"Fújd már le!" – kiabálhatnánk most is ezt, ahogy anno bármelyik mennyei megyein, ha ez meccs lenne, vezetnénk egy sok szinttel magasabban jegyzett csapat ellen, és úgy nagyjából a 12. percben járnánk. Ha ugyanis most lezárnák az Aranycipő-versenyt, Böde Dániel ünnepelhetnénk.

Bizony, a Fradi erőcsatára az élen áll 12 ponttal, a goal.com ugyanis másfélszeres szorzóval számolta be a góljait, ami ugye 8, tizenkét forduló után. Amúgy semmi se indokolja a másfélszerezést, de lelkük rajta. Ez egyébként épp 12 ponttal több, mint amennyit Messi és Ronaldo szerzett. Ez a Böde amúgy nem fért be a válogatott szűkített keretébe se...

De ez még nem minden, mert a harmadik helyen is magyar van, mégpedig a Legia magyar válogatott csatára, Nikola Nemanja, akinek 10.5 pontja van.

Ez a goal.com-os lista jól néz ki, de szeptemberben jön majd az ESN hivatalos listája, amely hozzáveszi a tavaszi-őszi rendszerű bajnokságok versenyzőit is, és amelyen már valószínűleg egyes szorzóval lesz az NB I. A topligák meg kétszeressel. Ezért kéne most kinyomtatni és kirakni a falra ezt a táblázatot Emily Ratajkowski mellé.

Szóval a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is nézed? Fogadsz is?

És ezt olvastad már?
Itt az Év csapata, amibe nem tudták belegyömöszölni Ronaldót