Sánchezt bukja, de mégis az Arsenal lehet az átigazolási időszak egyik nyertese
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már talán csak órák kérdése, hogy Alexis Sánchez végre az MU-hoz kerüljön, ami komoly veszteség az ágyúsoknak, de még így is jól jöhet ki a csapat az átigazolási időszakból.

Mert a chilei már hónapok óta menni akar, és bár a csapat legjobbja, de ha nem akar maradni, akkor sokat nem segít, sőt. És Sánchezért cserébe az Arsenal megkapja a Man. Unitedtől Henrih Mhitarjant. Az örmény Dortmundban remekelt, Manchesterben viszont nem tudott megragadni. Az Arsenal viszont jó lehetőség számára, ha elkapja a fonalat, akkor nagyon hasznos lehet. Hiszen több poszton képes játszani, kreatív, és viszonylag gólerős is.

Plusz érkezhet az Arsenalhoz Aubameyang is. A gaboni Dortmundban semmikképp nem akar maradni, angol források szerint pedig már az Arsenal a játékossal meg is egyezett. Ha a Dortmunddal is megállapodnak, akkor az övék lesz a Bundesliga tavalyi gólkirálya, egy olyan játékos, aki az elmúlt két és fél szezonban 69 bajnoki gólt lőtt. És elnézve néhány Arsenal-meccset, nagyon kell egy olyan ember, aki jó százalékban belövi a helyzeteket.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.