Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 70 éves szaktekintély tudja, miről beszél, 22 évig vezette az Arsenalt, járt a csúcson és a pokolban is a londoniakkal. És látja, mi történik most Barcelonában.

A francia edző a beIN Sportsnak mondta el, hogy egyértelműen látható, a Barcelona krízisben van. Ezt a Slavia elleni hazai gól nélküli döntetlen után fejtette ki, de már a győztes meccseken is érződött, hogy valami nagyon nem klappol a katalánoknál.

Az utolsó harminc méteren mindent egyénileg akarnak megoldani. Minden labdavesztésnél benne van az ellenfélnek a kontra lehetősége, túl nagy területet hagy a Barca.”

Luis Mazariegos on Twitter

Arsène Wenger on Barcelona: "They're top of the league, they're top of their group, and they play like a team in crisis." https://t.co/5DFBOHXibW

Azt mondja, érdekes most a Barcelona helyzete, mert óriási múltja van, mindig arról voltak híresek, hogy csapatként kiválóan teljesítenek, és persze ott van a Messi is.

Az ugye Wengernek sem kérdés, hogy eddig egy nagyszerű csapat volt a Barcelona, melyhez Messi egy óriási pluszt tudott adni. Most azonban elvesztette csapat a karizmáját a Barca, amiben közrejátszhat az előző két BL-kiesésük is.

És ezzel tökéletesen összecseng a korábbi Barca-játékos, Marc Crosas véleménye is:

(Fotó: Jeroen Meuwsen/Soccrates/Getty Images)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.