Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Várható volt.

Gareth Bale a Magyarország elleni Eb-selejtezős győzelem után úgy ünnepelt a válogatottbeli társaival, hogy közben egy zászló volt a kezében a következő felirattal: Wales, golf, Madrid – Ebben a sorrendben!

A walesi szurkolók óriási poénnak tartották ezt, de az nyilvánvaló volt, hogy a Real Madridnál nem lesznek ennyire humoros kedvükben. A csapathoz közelálló madridi lap, a Marca az esetre reagálva a következő címlappal jelent meg:

Spoiler: Bale-nek szánták ezeket a jelzőket.

MARCA on Twitter

LaPortada 'Irrespetuoso. Desacertado. Desagradecido. En ese orden' 🗞


A Marca internetes oldalán közzétett egy szavazást is, a szurkolók 38 százaléka már télen elküldené Bale-t, 22 százalék pedig nyáron adná el, és mindössze 11 százalék tartaná meg a szélsőt.

Aki iránt állítólag Mourinho érdeklődik:


Elindult a Rakéta!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

 

 

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.