Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mario Balotelli most kivételesen nem balhézott, és nem is vette el a labdát a csapatkapitány elől, hogy ő rúgja a büntetőt, pusztán megunta Liverpoolt és egészen Amerikáig meg sem állna.

Az olasz fenegyereknek besokallt amiatt, hogy a kirobbanó formája ellenére nem jut rendszeres lehetőséghez a Liverpoolban. Szóval ő kevesli a játékperceket, a klubvezetés, az edző és a rajongók pedig azt az egy szem gólt, amit 13 meccsén bírt szerezni a Premier League 2014–2015-ös kiírásában – ennél még több sárga lapot is kapott, szám szerint négyet.

SuperMario kinézte magának Amerikát és az ottani profi labdarúgó-bajnokságot (az MLS-t), és egészen Orlandóig meg sem állna. Szerződése 2018-ig még él az angol klubbal, ám nem valószínű, hogy a Pool mindenáron marasztalná őt a nyáron. Az Orlando Citynél meg várja(?) korábbi csapattársa, Kaká.

Az olasz még mindig csak 24 éves, ám nyolc éven belül ez lenne az ötödik csapata az Internazionale (2007–2010), a Manchester City (2010–2013), az AC Milan (2013–2014) és a Liverpool (2014–...) után.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.