Barca-játékosbotrányok: az egyiket lecsukhatják, a másikat a bíróság már el is ítélte
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Csak úgy kapkodják a fejüket a Barcelona vezetői, hol az egyik kölcsönbe adott játékosukat akarják lecsukni, hol a frissen igazoltat bünteti meg a bíróság.

A török Arda Turan akár 12 évet is kaphat azért, mert eltörte az orrát egy popsztárnak egy night clubban, miután rámozdult a csajára. Szexuális zaklatással, súlyos testi sértéssel és engedély nélküli fegyverviseléssel is megvádolták.

Hogy ne ő legyen az egyetlen balhés Barca-játékos, Arturo Vidalt is megbüntették. A chilei még tavaly, vagyis a Bayern alkalmazottjaként balhézott a testvérével együtt: az egyik müncheni diszkóban egy vodkás üveggel vágtak fejbe egy tagot, akinek végül több öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét, és kisebb agykárosodás miatt hetekig munkaképtelen is volt.

Az egyik bajorországi bíróság most, csütörtökön pénzbírságot szabott ki rá (és testvérére): 800 ezer eurós (252 millió forint) bírságot kell fizetnie Arturo Vidalnak.

Nem a legjobb ütemben érkezett a büntetés, mert Vidal amúgy sincs túl jó viszonyban most a Barcelona vezetésével, mivel többször is hangot adott annak, hogy nem elégedett a szerepével, többet szeretne pályára lépni. Ez most nem fogja segíteni a beilleszkedését.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.