Kihagyjuk ma rangadókat, mert pénzt akarunk nyerni. Az angol, a német és a spanyol bajnokságból választottunk a szombati kínálatból egyet-egyet, ugyanis kell a lóvé a céges karácsonyi ajándékozásra.

Ehhez a Manchester City fog elsőként hozzájárulni a Swansea megverésével. Szimpatikus a walesi hattyúbrigád; Sigurdsson, Bony vagy Montero miatt mindig érdemes megnézni a meccseiket, úgyhogy fájó szívvel veretjük meg őket a manchesteri olajbirodalomban. A City-keret nagy része a világ különböző tájain röpködött az elmúlt napokban, tehát biztos fáradtak lesznek a kulcsembereik, de nagyon kell nekik a győzelem, hogy ne szakadjanak le végleg a Chelsea-től.

Hogy legyen azért egy kis izgalom, a Dortmund következő Bundesliga-meccsét is tesszük. Ugye a sárga-feketéknek a nemzetközivel ellentétben a hazai porondon semmi nem jön be, de most úgy érezzük, a két héttel ezelőtti Mönchengladbach-verésük megfordítja a széljárást és megindulnak felfelé – ezt a Paderborn fogja bánni.

A spanyol bajnokság minden hétvégére tartogat egy tutit, hiszen a három nagy közül valamelyik mindig belever a talajba egy szegény kiscsapatot. Mai áldozatunk a La Liga 11. helyén posztoló Eibar lesz, amely hazai pályán fogadja a Real Madridot és próbálja meg elkerülni a papírforma szerinti 2-3 gólos vereséget. Nem fog neki sikerülni.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel majdnem 4-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

És ezt olvastad már?
Megnyomta a pánikvásárlás gombot a Manchester United