Hiába jönnek a gólok, elege lett a Dortmundnak Pierre-Emerick Aubameyangból, szabadulnának tőle.

A gaboni még mindig a világ egyik leggyorsabb támadója, és piszkosul érzi a kaput, ebben a szezonban 13 meccsen 11 gólnál jár, de tavaly például 31-gyel gólkirály is lett, azelőtt meg 25-öt vágott, szóval évek óta stabilan a világ egyik legjobb csatára. A Bundesligában 140 mérkőzése van, ezeken 96 gólt jegyez.

Viszont kissé összeférhetetlen, főleg azért, mert már a nyáron is el akart menni, de sokat kértek érte, Kína meg nem volt pálya, így ott maradt Dortmundban. De ez már senkinek sem jó, kezd tarthatatlanná válni a kapcsolat, előbb megbüntették Aubameyangot, majd a hétvégén, amikor is 4–0-ról olvadt le a csapat 4–4-re, egy buta szabálytalanság miatt kiállították.

Ez a dejongolás az 55. percben volt, tehát baromi nehéz helyzetbe hozta társait, és ebből most elegük lett a vezetőknek.

Német lapértesülések szerint eladja a Dortmund Aubameyangot a télen.

65 millió euróra értékeli a Transfermarkt, és jelen helyzetben elképzelhető, hogy ezzel meg is elégedne a Borussia, noha a nyáron 100-at is kaphatott volna érte. Korábbi edzője, Jürgen Klopp Liverpoolba hívja, de a Chelsea is érdeklődést mutat, a Realról még nem hallani, de a csatár oda szeretne menni. A Barcelona is képbe kerülhet, mert oda meg elkelne egy gyors, gólerős csatár. De most már Kína sincs kizárva.

És ezt olvastad már?
Európa-liga-csapat lett a Barcelonából
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!