Bognár Gyuri, veled meg mi van?!

Ahogy mi is megírtuk, Christian Eriksent a dán-finn meccs közben a pályán kellett újraéleszteni. A döbbenet az M4 Sport stúdiójában folytatódott, ahol Bognár György – miután kiderült, hogy Eriksen eszméleténél volt, amikor levitték a pályáról – a mérkőzés folytatása mellett kardoskodott.

Szerinte a finneknek tök jó, ha esetleg nem folytatódik a meccs, „nekik jó az 0:0”. Ezen kívül is sorozatban érkeztek a teljesen érzéketlen megnyilvánulások.

A műsorvezető, és a másik szakértő, Petry Zsolt igyekezett fegyelmezni magát, de a tévénézők kevésbé elnézők Bognár érzéketlensége kapcsán, és kommentek tucatjaiban követelik az M4 Sport Facebook-oldalán Bognár György azonnali elbocsátását, már a Paksi FC Facebook-oldalán is megy az oltás.

Közben már Bognár Wikipedia-oldalát is meghekkelték, egy óra alatt negyvenszer változtattak rajta.

Egy sporttal foglalkozó honlapon már petíciót indítottak Bognár György elmozdítására:

Bognárnak egy pillanatra sem sikerült megértenie, - sőt, végighisztizte az adást - hogy

vannak pillanatok, amikor nem a foci a legfontosabb, és van, amikor mindegy, hogy dán vagy, vagy finn, esetleg magyar vagy indonéz, megrendültél, mert egy másik ember majdnem meghalt melletted.

És traumatizált vagy és nem találod a fejed, nem tudsz fókuszálni, és aggódsz, hogy mi lesz azzal a másik emberrel. És nem, nem érdekel az 1 pont. Meg a foci sem igazán.

Bognár György mint szakkomentátor és mint edző/pedagógus is levizsgázott, ha nem látjuk többet a tévében, nekünk nem fog hiányozni.

A meccs egyébként 20.30-tól folytatódott, a stúdióban a folytatás előtt Bognár György továbbra sem értette, mi a gond, de talán egyszer majd felfogja. Mondjuk komolyabb összegben nem fogadnánk erre. 

Vélemény?

A mérkőzés folytatása előtt a dán és finn játékosok is összeölelkezve biztatták egymást. Erről szól a futball, és nem arról, amit Bognár György képviselt megszólalásaival.

Frissítés: Bognár elnézést kért

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ibrahimovic annyira lelkesített, hogy berepedt a szélvédő