Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A felcsúti Puskás Akadémiának egy szurkoló drukkolt a Groupama Arénában, de ő sem felcsúti.

A Nemzeti Sport oldalán jelent meg a „torka szakadtából szurkol az egyetlen puskásos” című cikk, ám a videóban látható úriember nem felcsúti illetőségű, hanem a szomszédos Bicske város lakója. Tóth "Kocka" Attila világéletében futballfanatikus volt, a megye I. és az NB. III között ingázó Bicskei Torna Club egyik fő szurkolója, illetve legalább két évtizede rendszeresen feltűnik a magyar válogatott meccsein is, és mint látható, nem az a csendben szotyolázós típus.

A Fradi egyébként 21-re nyert, immáron sorozatban nyolcadszor, a Puskás viszont hét forduló után begyűjtött két ponttal tök utolsó. A játékosoktól a múlt héten elvették az ajándék Audit, ismét kikaptak, ráadásul hét meccsen 13 gólt szedtek be, és csak ötöt rúgtak, de a jó hír, hogy legalább van egy rendes szurkolójuk. Lehet, hogy meg sem érdemlik?

Utóirat: nem tudjuk, hogy a Fradi-tábor megtapsolta-e a rendíthetetlenül szurkoló Kockát, mert Olaszországban az ilyen típusú lelkesedést szokás díjazni. 2012 decemberében a SampdoriaUdinese bajnokin egy szem udinei drukker ült a vendégszektorban, akit a Samp-szimpatizánsok hatalmas tapssal köszöntöttek, a klub vezetősége pedig egy mezzel ajándékozta meg a meccs végén. Mit is mondhatnánk: az ilyen gesztusok és emberek miatt imádjuk a focit.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.