Egyre hangosabban zörög a haraszt Neymar és a Barcelona ügyében
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Évek óta ez a téma, tudjuk, de ettől még foglalkozni kell vele most is, mert egyre többen és egyre többet beszélnek arról, hogy Neymar mégis visszatérhet Barcelonába.

Azt biztos, hogy több olyan részlet is van, ami erre mutathat, ha a logikát és az érzelmeket vesszük figyelembe, gazdaságilag persze nincs realitása. Azonban a Barcelona új elnököt választott, Joan Laportának meg ritkán van olyan, hogy lehetetlen.

Épp Laporta személye, valamint Neymar jövőre lejáró szerződése az, amibe elkezdtek kapaszkodni újságírók. Na meg abba, hogy a brazil még mindig nem hosszabbított Párizsban, a korábbi ügynöke pedig egyre többet nyilatkozik arról, hogy Neymar visszamenne Barcelonába.

André Cury meg is indokolja, miért, és azt is elmondta, ő hogyan csinálná:

Cury szerint Neymarnak még van öt vagy hat jó éve, és Messi is biztosan maradna Barcelonában, ha ismét együtt játszhatnak a brazil barátjával. Sőt, szívesen és motiváltan maradna.

De a PSG eladná? Az ügynök szerint igen.

És ez még nem minden, merthogy ezzel párhuzamosan

a francia L'Equipe azt írja, a Barcelona és Messi is nyomást gyakorol Neymarra, hogy fontolja meg a visszatérést.

Hetekkel ezelőtt Ney hosszabbítása még fixnek tűnt, ám egy ideje megmerevedtek az álláspontok. Megváltoztak a körülmények.

Lehet, hogy Mbappéról és Haalandról lemarad a Barcelona, de ha valahogy összejönne egy Neymar-transzfer, aligha lennének elégedettlenek. Egy Messi, Agüero, Neymar trióval már reális lehet a BL-döntő.

(Fotó: Sebastian Widmann - UEFA/UEFA via Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.