Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Emberemlékezet óta nem volt olyan sikeres a Tottenham, mint az előző szezonban. Mauricio Pochettino kiváló csapatot rakott össze, BL-döntőbe vitte a Spurst.

Fél év telt csak el azóta, vélhetően az argentin nem lett rosszabb edző, de az tény, hogy a Tottenhamnél mostanában nem jönnek az eredmények, csak a 14. helyen állnak a Premier League-ben.

Sőt, a teljes stábjával együtt megy, új élet kezdődik a Tottenhamnél.

Tottenham Hotspur on Twitter

Club statement

Pochettino 2014-ben érkezett Londonban a Southamptontól, 2019-ben pedig a Bajnokok Ligájában játszott döntőjéig vezette a korábban középcsapatnak számító Tottenhamet. Egymás után háromszor is dobogós lett a Premier League-ben, 2017-ben a második helyen végzett.

Nem elsietett döntés ez a részünkről, és nem is könnyen hoztuk meg. Az előző idény végén és a mostani elején a bajnokikon csalódást keltő eredmények születtek, lépnünk kellett” – idézi a klub közleménye Levyt.

Azt biztos, hogy Pochettino nem lesz sokáig csapat nélkül, ő az egyik legkeresettebb szakember, azt meg még nem tudni, ki ül le a helyére. Mourinho épp szabad, de Pintér Attila is. Várjuk a döntést.

(Fotó: Alex Livesey/Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.