A tegnap esti Cadíz elleni kupamérkőzésen a Real Madrid pályára küldött egy játékost, akit eltiltottak.

És mindez akár kizárást is jelenthet, hiszen Gyenyisz Cserisevnek tavaly a Villarreal játékosaként három sárga lap miatt ki kellett (volna) hagynia egy meccset.

Nem tette, kezdőbe került, gólt is szerzett.

Csakhogy a félidőben a Cadíz vezetői már jelezték a madridiaknak, hogy jogosulatlan szereplés miatt meg fogják óvni a meccset.

Egészen különös dolgok zajlottak a pályán, illetve inkább a pálya mellett, a kispadon a második félidőben: a Real játékosok aggódó arccal sugdolóztak, a vezetők szintén, Rafa Benítez kissé idegesen figyelte a pályát. A Cadíz szurkolók már az első félidő végén azt skandálták, hogy „Benítez, nézz a Twitterre!”.

Idén az Osasunát egy ilyen hiba miatt kizárták, de az is előfordulhat, hogy Cserisev sárga lapjai törlődtek három forduló alatt. És mivel ez a Király-kupa negyedik fordulója, így nem lehet gond. Sokan mégis úgy látják, hogy Cserisev megkapta a büntetését, ami meccskihagyás volt, és azt nem töltötte le, tehát a Madrid hibázott.

Ha így lesz, a királyiakat kizárhatják egy adminisztrációs hiba miatt. Ez nem feltétlenül Rafa Benítez, inkább a stábja hibája, mindenesetre az év buktája lenne, ha a Madrid ezért repül a kupából.

Fran Canal, a cadíziak jogásza a meccs félidejében ezt nyilatkozta a sajtónak:

„A spanyol szövetség honlapján ellenőriztem a szezon elején megjelentetett beszámolót, ami eltiltott játékosokról szólt, és ennek a játékosnak a neve szerepelt a listán.”

Már Emilio Butragueno, a Madrid igazgatója is megszólalt az ügyben, szerinte egy cikkely kimondja, hogy nem marasztalhatók el, ha az érdekelt felet nem értesítik külön az eltiltásról. A Madridot pedig nem értesítette a szövetség.

A Real Madrid egyébként 3-1-ra nyert idegenben, de ez senkit sem érdekelt.

Várjuk a folytatást!

És ezt olvastad már?
Mi történt a Barcelonával a BL-ben? Semmi, csak szembejött a valóság
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!