Itt a Hangtime.

A tavalyi év sikeres rendezvényét követően Hanga Ádám, hazánk legismertebb aktív kosárlabdázója újra közönségtalálkozót tart. A Hangtime július 16-án, szombaton lesz a Kosárlabda Miniarénában, a budapesti Városligetben.

A rendezvény kimondott célja, hogy a sportot bemutassa mindazoknak, akik még csak most ismerkednének vele, vagy akár találnának rá újra. A kosárlabdapályákon megszokottnak mondható baráti, családias hangulat garantált, és a szórakoztató show-elemekből sem lesz hiány.

A Hangtime immár második alkalommal kerül megrendezésre, és szerencsére
elmondhatjuk, hogy folyamatosan fejlődik. Tavaly egy hirtelen jött ötlet volt, hogy a barátokkal kimenjünk a felújított Városligetbe, és egy kis szervezkedéssel és egy gyors Facebook-poszttal kihívtuk a követőket, érdeklődőket. Egy kicsit még engem is meglepett, hogy több százan megjelentek egy ilyen spontán eseményen, úgyhogy már akkor sejtettük, hogy ezt folytatnunk kellene. Persze, ez nem mindig egyszerű, mert nehéz kiszámítani, hogy a szezon mikor ér véget, mert szerencsére az utóbbi években mind a bajnokságban, mind pedig az Euroligában a legvégsőkig játékban voltunk” – mondta a kosárlabdázó.

Hanga Ádámot a kosárlabda- és sportkedvelőknek nem kell bemutatni. Az immár kétszeres spanyol bajnok kosaras jelenleg Európa egyik legismertebb és legerősebb klubjának, a Real Madridnak a játékosa. Csapatával az idei évben nemcsak a legerősebb európai bajnokságban domináltak, hanem a legrangosabb nemzetközi ligában, az Euroligában is döntőig meneteltek, ahol egy ponttal maradtak alul a címvédő Anadolu Efes ellen.

Mind fizikailag, mind lelkileg nagyon kimerítő szezon van mögöttem. A csapatunk megélte a legnagyobb magasságokat, és a legdurvább mélységeket is. Csak hogy egy példát ragadjak ki: a spanyol bajnokság elődöntője közben szívrohamot kapott Pablo Laso, együttesünk edzője. Ugyanakkor azt tudtam, és éreztem, hogy a hazai közönség és szurkolótábor mindvégig mellettem volt, így nem volt kérdés, hogy itthon találkoznom kell velük! Bár a tavalyihoz hasonlóan ez a nyár sem ígérkezik pihentetőnek, de ahogy akkor is, úgy most, másodszorra is megtartjuk a Hangtime-ot!” – utalt Ádám a tavalyi klubváltásra, valamint az idei szeptemberi kosárlabda Európa-bajnokságra és az azt megelőző egy hónapos felkészülésre a magyar válogatottal.

Viccesen meg is jegyzi: „Úgy néz ki, az idei nyaralás is egynapos lesz, és keddre esik majd, amit a Balatonon töltök a családdal! De nem baj, én így is nagyon örülök, hogy legalább itthon lehetek. Ráadásul végre újra felölthetem a válogatott mezt is, amire már nagyon régóta várok. A portugálok elleni pénteki mérkőzésen már a helyszínen, kerettagként támogathatom a csapatot, az Eb-n pedig már vállt vállnak vetve küzdünk a srácokkal!

A Hangtime valóban egy minden korosztály számára érdekes eseménynek ígérkezik:

  • A délelőtti órákat egy bemutató edzés tölti ki, ahol az érdeklődők a Budapest Honvéd fiataljainak munkáját tekinthetik meg. A programpont célja, hogy minél több szülőt, családot szólítson meg, hogy akár gyermekeikkel kilátogassanak, és megízleljék ennek a nagyszerű sportnak a szépségeit, és akár a helyszínen kapcsolatba lépjenek az egyesülettel.
  • Kora délután a lelkes amatőrök és a gyakorlottabb kosárlabdázók megmérettethetik magukat egymás ellen a Hangtime King of the Court elnevezésű, egy az egy elleni játékban, értékes nyereményekért. Megéri nevezni, hiszen Ádám aláírt ereklyéiért folyik majd a küzdelem.
  • Délután pedig a nemzetközileg elismert FACE TEAM, Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza tart különleges show-elemekkel tarkított szórakoztató bemutatót, Ádám bevonásával.

Az egész napos esemény során a hangulatot dj és szpíker fokozza, a kilátogatók pedig maguk is játszhatnak a Városliget pályáin.

Hangtime

  • Időpont: 2022. július 16., szombat
  • Helyszín: Kosárlabda Miniaréna, Városliget, Budapest
És ezt olvastad már?
Olyan gólt csavartak az angol Ligakupában, hogy alig hiszünk a szemünknek