Hat hónapos börtönbüntetést kaphat a Real Madrid támadója
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Márciusban szegte meg a házi karanténra vonatkozó szabályokat, most az ügyészség azt kéri, hogy hat hónapos börtönbüntetéssel sújtsák.

A Real Madrid csatára, a szerb Luka Jovic eddig masszív csalódás a madridi klubnál, nem találja a helyét a csapatban, az elmúlt szezonban és a mostaninak az elején is adós maradt a jó teljesítménnyel.

A csatárnak a pályán kívül sem mennek jól a dolgai, a szerbiai Tanjug hírügynökség beszámolója szerint Jovic még márciusban szerbiai otthonában a házi karantén ideje alatt elhagyta a lakását. Amiért akár hat hónapra börtönbe is kerülhet, az ügyészség vádindítványban azt javasolja a bíróságnak, hogy börtönbüntetést kapjon a játékos.

Jovicnak korábban lehetősége lett volna egyezséget kötni a bírósággal, de nem volt hajlandó kifizetni a nagyjából 30 ezer eurós kért összeget. A csatár ügyében pénteken részletesebb információkat fog közölni a szerb ügyészség.

Jovic szerdán játszott a Sahtar elleni BL-meccsen, de Marcelóhoz, Militaóhoz és Varane-hoz hasonlóan ő is komoly kritikát kapott a Marcától:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.