Megtagadta a szabadnapokat, korlátozta a játékosok vízfogyasztását az edző, ki is rúgták

A korábban többek között a Manchester Unitednél és a Real Madrinál is megforduló Gabriel Heinze ma már edző, most éppen az Atlanta Unitedtől rúgták ki, miután gyakorlatilag a játékosai egészségét veszélyeztette a túlzottan szigorú módszereivel.

A 43 éves argentin edzőt mindössze 13 meccs után menesztette az MLS-ben szereplő Atlanta United vezetősége. A Fox Sports információja szerint Heinze és a stábja annyira keménykezű volt, hogy a liga szakszervezete hivatalos panaszt nyújtott be ellene.

A hírek szerint korlátozta a futballisták folyadékfogyasztását az edzések alatt, végül a klub orvosi stábjának kellett beavatkoznia, megelőzve a komolyabb egészségügyi problémákat. Emellett elvárta a futballistáitól, hogy a nap mind a 24 órájában elérhetőek legyenek telefonon, és megtagadta a játékosok kollektív szerződésében szereplő szabadnapokat is.

– mondta a Foxnak egy belsős informátor.

Gabriel Heinze játékosként a Manchester Unitedben három, a Real Madridban két szezont húzott le, de futballozott a PSG-ben, a Romában is. Az argentin válogatottban 72 alkalommal szerepelt

Nem csoda, hogy ilyen körülmények között az eredmények sem jöttek, a 13 meccséből mindössze kettőt nyert meg az Atlanta, május közepe óta egyetlen bajnokin sem tudott győzni a csapat.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images; via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.